18 Şubat 2012 Cumartesi

Hadi Coşalım

Bugün yeni bir blog açtım. Gerçekten sizlere yazmak güzelmiş. Daha iki cümle yazdım ama yine de süpermiş. Peki, bu bloğu neden açtığım konusuna gelince. İnanın ben de bilmiyorum. Gerçekten :). Belki oyun filan paylaşırım. Veya şarkı ve şarkıcılar hakkında şeyler. Onlar da olmazsa film veya diziler hakkında paylaşırım. İlk önce sıralamayı söylemek istiyorum:
1.Oyun
2.Müzik
3.Film Ve Dizi
Evet bu sıra hep böyle olacak. Ben başlamadan önce 1 şey daha diyeceğim. Reklam yapmış gibi olmasın ama benim sevdiğim site açıkca Armor Games'tir. Bunu söylemek istedim.


Evet, devam ediyorum. Bugünün beğenilen oyunları: Raze 1 ve 2, Echoes, Warfare 1944 ve Corporation Inc'tir. İndirmeli olarak en beğenilen oyun Metin 2'dir. CD'li olarak Conter 1.6 ve Gta San Andreas'tır. Size Facebook'da bir site adı: Troll Bilimi diye bir sayfa. Beğenip, beğenmediğinizi öğrenmek için yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdi sıra müzikte. The Godfather filmini ve serisini izlemiş veya duymuş olabilirsiniz. Onun müziğini istiyorsanız You Tube'a Slash The Godfather Theme yazabilirsiniz. Bunun için yorumlarınızı da bekliyorum. Ha bu arada haberiniz olsun benim de gitarım var, ben de Godfather'i çalacağım bilgisayardaki işim bitince. Ama benim gitarım klasik. Yani Slash'ınki gibi değil. Ben hatta şu videoyu size göstereyim ya, şimdi bulurum.


Evet. Tek kelimeyle bu muthiş bir şeydi. Rock & Roll. Evet biz konumuza geri dönelim. Şimdi, Rock şarkımız bitti. Ben şimdi size metal söyleyeyim. Evet grup Metallica. Ben ilk önce efsanesini paylaşayım sonra 2 tane de sert metal. Bir de ağır bir parça daha ardından geliyor.


Bu dinlediğiniz bir Metallica efsanesidir.



Sert metal!!!!!!!!!!!!!!!!Süper!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sıradaki de sert.




Evet,bu da sertti. Ama şimdi biraz yavaşlıyoruz.


Artık bence bu kadar Metallica yeter. Hatta bu kadar müzikte yeter. Beğendiklerinizi lütfen yorumlarda eksik etmeyiniz. Şimdi film ve dizilere geçelim. Bu gün 16 Şubat'ta saat tam 14:53'te gösterime giren ''Fetih'' filminin fragmanını paylaşıyorum.




Şimdi, dizilere geçelim. Siz neler seviyorsunuz (her şey olabilir)? Her neyi seviyorsanız lütfen yorumlarda belirtiniz.Bu günlük benden bu kadar. Bloğun sahibi kaçar.

4 yorum:

Hamarat Kontes dedi ki...

Her ne kadar genç dediysen de ben de okuyacağım.Çok güzel olmuş bloğun. Kutlarım seni.

Adsız dedi ki...

Yakışıklı oğlum yeni açtığın bloğunu tebrik ederim.İlk olarak bize verdiğin linkler ve öneriler çok hoşuma gitti.eminim bloğunun fanları çok olacak :))))seni çok seviyorum önerilerini ve güzel kliplerini bekliyorum :))

AtAhAn dedi ki...

vay yakışıklı,benim yarımın kime çektiği belli.Ahbap!!!!!!!!!!!

Twin dedi ki...

Yeni bloğun hayırlı olsun Atahancım....
Takipteyiz...